Descobreix Kids&Us Olot!

Contacte

Contacte

Contacte
Contacte

Contacta amb nosaltres

“Som aquí per marcar la diferència i fer-ho des de l’amor i el respecte envers aquelles criatures d’arreu del món que ens són confiades. El nostre compromís amb la nostra tasca és absolut.”

Si necessites més informació o vols fer alguna pregunta, omple el qüestionari i l'equip de Kids&Us Olot estarà encantat de posar-se en contacte amb tu el més aviat possible.

 


Kids&Us Olot

C/ Sant Pere Màrtir, 42
17800 Olot - Girona
Espanya, Tel. 972 27 03 85
olot@kidsandus.cat

Director/a del Centre

Gabriel McLaughlin

Horari del centre

De dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00.

Tweens&Teens by Kids&Us Olot

C/ Pare Roca,10
17800 Olot - Girona
Espanya, Tel. 972270385
olot@kidsandus.cat

Director/a del Centre

Gabriel McLaughlin


El responsable del tractament de les dades és l’empresa KIDS&US ENGLISH, S.L. Les dades recollides, així com les que es puguin generar, es tracten amb la finalitat de gestionar la inscripció i oferir-vos productes i serveis de Kids&Us. La base que permet el tractament de les dades és el vostre consentiment, i alhora el tractament és necessari per executar la relació comercial amb Kids&Us. Teniu dret a accedir, rectificar i/o suprimir les dades subministrades, així com sol•licitar-ne la portabilitat. També teniu dret a sol•licitar que es limiti el seu tractament o oposar-vos-hi. Les dades podran ser comunicades a altres empreses que formen part de la xarxa de franquícies KIDS&US ENGLISH, S.L., a KIDS&US ENGLISH, S.L., o empreses proveïdores de serveis de KIDS&US ENGLISH, S.L. i dels seus franquiciats. Si necessiteu informació addicional i detallada sobre protecció de dades, podeu consultar-la a l’enllaç següent.

He llegit i accepto la política de privacitat *
*Informació que has d'omplir obligatòriament
Compartiu-ho >