Descobreix Kids&Us Olot!

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • TIM

  TIM

  Hola! El meu nom és Tim i tinc 36 anys. Aquest serà el segon any que treballaré al centre Kids&Us d’Olot. Sempre m’ha interessat aprendre llengües estrangeres, ja que la parla ens permet comunicar-nos arreu del món. A més, donar classes és una activitat amb la qual em trobo molt còmode. Si això li afegim que m’agrada molt treballar amb nens i nenes ajudant-los a potenciar al màxim el seu aprenentatge, estar a Kids&Us representa una fòrmula ideal per posar en pràctica tot allò del que gaudeixo.

 • MÒNICA

  MÒNICA

  Hola! Em dic Mònica, tinc 25 anys i visc a Olot. Sempre m’ha agradat l’anglès i també estar amb nens i nenes, així que vaig decidir estudiar el Grau en Educació Infantil amb especialització en Llengua Anglesa, el qual vaig acabar fa un parell d’anys. Aquest és el meu segon any treballant al Kids&Us com a professora i una de les coses que més m’agrada de la meva feina és veure el procés i el canvi que van fent tots els nens i nenes al llarg dels cursos.

 • LAURA

  LAURA

  Hola a tots! Sóc la Laura i aquest és el segon any que formo part de Kids&Us. Vaig estudiar Comunicació Audiovisual i Periodisme a la Universitat de Findlay, als Estats Units. Em considero una persona molt propera i alegre a la qual li encanta estar envoltada de nens. El que més m'agrada de la meva feina és poder aportar valors als nens i nenes de manera educativa i divertida.

 • PAM

  PAM

  Sóc la Pam. Tinc 23 anys. Vaig néixer a l'Índia i fa 13 anys que vaig arribar a Olot. Des de sempre he tingut interès per l'anglès i sempre m'ha agradat estar amb els nens. Per això vaig estudiar el Grau en Educació Primària amb especialització en llengua anglesa a la Univeristat de Girona. Fa uns 3 anys, vaig tenir l'oportunitat de treballar a Kids&Us i em sento molt afortunada de ser part del seu equip. Una de les coses que m'encanta és veure com els nens milloren en el procés d'aprenentatge de la llengua anglesa.

 • ALEX

  ALEX

  Sóc l'Alexandra (Alex), originalment de Grècia. A finals de setembre vaig venir a viure a Olot amb el meu marit i la meva filla acabada de néixer. Vaig estudiar i treballar al regne unit durant 18 anys. Em vaig graduar al Boston College l'any 2001 on vaig estudiar matemàtiques, informàtica, literatura anglesa i administració d'empreses. Vaig continuar a la universitat de Keele, on em vaig graduar en administració d'empreses i màrqueting amb recursos humans. He après diferents matèries i m'agradaria passar els meus coneixements i la passió per aprendre als més petits. El mètode d'ensenyament de Kids&Us és el que em va convèncer. Veure com neixen amistats noves entre els nens sempre em toca el cor. I, veure com els nens gaudeixen aprenent fa que el teu dia valgui la pena.

 • ANNA

  ANNA

  Hola, sóc l’Anna, tinc 35 anys i aquest serà el meu cinquè curs treballant a Kids&Us Olot, els anteriors com a professora i aquest any estic encantada de trobar-me davant el repte de ser la nova coordinadora acadèmica. Els 4 anys previs com a professora m’han donat els recursos i l’experiència necessària per poder encarar aquesta nova etapa de la millor manera possible i ho faig amb moltes ganes i il·lusió. Al llarg d’aquests anys he pogut comprovar que el mètode Kids&Us és el més respectuós i efectiu pel que fa a l’aprenentatge de l’anglès i encara ara em meravello quan veig els alumnes que vaig tenir el primer any com a professora; la facilitat de comunicar-se en anglès, la fluïdesa i bona pronunciació són espectaculars. Estic molt orgullosa de tot el que aconsegueixen pas a pas i m’asseguraré que transmeto tots aquests valors a la resta de professors del centre.

Compartiu-ho >