Descobreix Kids&Us Olot!

L’estiu ja ha arribat a Kids&Us

Publicat 20/06/2017 per Kids&Us Olot

L’estiu ja ha arribat a Kids&Us

Els dies s’allarguen i les nit són més curtes, ens agradaria tirar-nos a la piscina per sufocar la calor i ens ve de gust menjar síndria, albercocs i gelats. És innegable: ja ha arribat l’estiu!

Un curs ple de reptes aconseguits

Després de molts dies, setmanes i mesos ensenyant anglès als vostres fills, el curs de Kids&Us està a punt d’acabar-se.

Aquest curs, els alumnes més petits (els Babies de la casa) han començat a comunicar-se i a seguir instruccions bàsiques en anglès. Els Kids han continuat creixent al ritme dels personatges de Kids&Us, ampliant la seva capacitat comunicativa i consolidant tot allò que han après i, en els cursos superiors, han començat la lectoescriptura en anglès. Els Tweens han seguit avançant en la interiorització d’estructures i expressions idiomàtiques i han començat a escriure els seus primers textos en anglès, i els Teens han ampliat els seus coneixements i capacitats de comunicació a situacions i contextos més complexos.

L’estiu: un moment clau per seguir aprenent

A Kids&Us tenim clar que és fonamental estar en contacte amb l’anglès permanentment perquè l’aprenentatge es consolidi. Per això volem oferir eines a totes les nostres famílies perquè els seus fills continuïn aprenent durant les vacances d’estiu seguint sempre el mètode Natural English de Kids&Us.

El Departament Pedagògic de Kids&Us ha elaborat un pla de propostes segons el curs Kids&Us que estiguin cursant els nens. Si feu clic als punts següents podreu accedir al contingut preparat perquè els nostres alumnes segueixin en contacte amb l’anglès durant l’estiu:

Babies i Kids: us proposem seguir escoltant el CD i repassar els contes del curs, passar-ho bé llegint els llibres i jugant amb els productes de la línia editorial de Kids&Us amb o sense el suport del Talking Pen.
Animal Planet 1 i Animal Planet 2: us animem a continuar escoltant el CD i a repassar el material pedagògic del curs i llegir els llibres i el còmic de la nostra línia editorial.
Tweens&Teens: us recomanem llegir els llibres de la nostra línia editorial i us animem a fomentar la creativitat escrivint guions amb l’eina Plotagon.

El Departament Pedagògic de Kids&Us ha creat tots els serveis i productes que s’especifiquen en aquestes propostes (excepte Plotagon) amb l’objectiu de donar continuïtat als nostres cursos i assegurar una perfecta implementació del mètode Natural English a dins i a fora de les aules.

Els productes que recomanem utilitzar per seguir aprenent anglès durant l’estiu es poden adquirir a través de la nostra Online Shop (https://www.kidsandus.es/ca/botiga/) i són molt recomanables tant per a alumnes Kids&Us com per al públic general.

Que tingueu un Happy Summer!

Compartiu-ho >