Descobreix Kids&Us Olot!

Pròxima oberta! Nou centre Tweens&Teens de Kids&Us Olot!

Publicat 18/05/2017 per Kids&Us Olot

Ens fa molta il·lusió comunicar-vos que el proper curs 2017-2018 inaugurarem un nou centre Tweens&Teens al carrer Pare Roca, 10. 

Després de més de 5 anys i gràcies a la confiança  que totes les nostres famílies dipositen en Kids&Us Olot, continuem creixent i evolucionant amb els nostres alumnes. 

El nostre mètode d'aprenentatge i materials pedagògics d'adapten a l'edat dels nostres alumnes, i ha arribat el moment que el centre Kids&Us també creixi amb ells. Així, a partir dels 9 anys, els nostres alumnes deixaran el centre Kids per començar al nostre nou centre T&T per a joves. 

Les noves instal·lacions seran més espaioses, amb aules i mobiliari adaptats als preadolescents per garantir un servei i atenció excel·lents. 

En aquesta nova etapa T&T, els alumnes passaran de la capacitat comunicativa en anglès a un elevat domini lingüístic. Es farà molt èmfasi en l'ús oral de la llengua i es crearan situacions que exigiran posar en pràctica molts recursos gramaticals apresos amb materials atractius i adaptats per als adolescents. 

T'esperem al nou Tweens&Teens de Kids&Us Olot, al carrer Pare Roca, 10!!!
 

Compartiu-ho >